Politika e Privatësisë për bebaime.al

Në bebaime.al, i arritshëm nga https://bebaime.al, një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje informacioni që mblidhen dhe regjistrohen nga bebaime.al dhe mënyrën se si i përdorim ato.

Nëse ke pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Kjo Rregullore e Privatësisë vlen vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndajnë dhe / ose mbledhin gjatë periudhës. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose përmes kanaleve të ndryshme nga kjo faqe në internet.

Pëlqimi

Duke përdorur në faqen e internetit, me anë të kësaj ju pranoni Politikën tonë të Privatësisë dhe pajtoheni me kushtet e saj.

Informacioni që ne mbledhim

Informacioni personal që ju kërkohet të paraqisni dhe arsyet pse ju kërkohet ta siguroni atë, do t'ju bëhen të qarta në pikën kur ju kërkojmë të siguroni informacionin tuaj personal.

Nëse kontakton na drejtpërdrejt, ne mund të marrim informacion shtesë për ju siç janë emri juaj, adresa e postës elektronike, numri i telefonit, përmbajtja e mesazhit dhe / ose bashkëngjitjet që mund të na dërgoni, dhe çdo informacion tjetër që mund të zgjidhni të jepni.

Kur regjistrohesh për një llogari, ne mund të kërkojmë informacionin tuaj të kontaktit, duke përfshirë artikuj të tillë si emri, emri i kompanisë, adresa, adresa e postës elektronike dhe numri i telefonit.

Si i përdorim informacionet tuaja

Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, përfshirë këtu:

  • Siguroni, operoni dhe mirëmbani uebfaqen tonë
  • Përmirësoni, personalizoni dhe zgjeroni faqen tonë në internet
  • Kuptoni dhe analizoni se si e përdorni faqen tonë të internetit
  • Zhvilloni produkte, shërbime, veçori dhe funksionalitete të reja
  • Komunikoni me ju, drejtpërdrejt ose përmes njërit prej partnerëve tanë, përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t'ju siguruar azhurnime dhe informacione të tjera në lidhje me uebfaqen, dhe për qëllime marketingu dhe promovuese
  • Dërgoni email
  • Gjeni dhe parandaloni mashtrimet

Regjistro Skedarët

bebaime ndjek një procedura standarde e përdorimit të skedarëve log. Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analizave të shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet e referimit / daljes, dhe ndoshta numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që mund të identifikohet personalisht. Qëllimi i informacionit është për të analizuar trendet, administrimin e faqes në internet, gjurmimin e lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhjen e informacionit demografik.

Biskota dhe Fenerë Uebi

Si çdo tjetër faqe interneti, bebaime përdor 'cookies'. Këto cookies përdoren për të ruajtur informacione përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka hyrë ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe / ose informacione të tjera.

Për më të përgjithshme informacion mbi cookies, ju lutemi lexoni "Cilat janë cookies" nga pëlqimi i cookie .

Cookie DART DoubleClick Google

Google është një të një shitësi të palës së tretë në faqen tonë. Ai gjithashtu përdor cookies, të njohur si cookies DART, për të shërbyer reklama për vizitorët e faqeve tona bazuar në vizitën e tyre në www.website.com dhe faqe të tjera në internet. Sidoqoftë, vizitorët mund të zgjedhin të refuzojnë përdorimin e cookies DART duke vizituar politikën e privatësisë së reklamës dhe rrjetit të përmbajtjes në Google në URL-në vijuese - https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e Privatësisë së Partnerëve të Reklamimit

Ju mund të këshilloheni kjo listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin nga partnerët reklamues të bebaime.

Palë e tretë serverat e reklamave ose rrjetet e reklamave përdor teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në bebaime, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se bebaime nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookies që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e Privatësisë së Palës së Tretë

Politika e Privatësisë e bebaime nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacione më të hollësishme. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqni dorë nga disa opsione.

Mund të zgjedhësh për të çaktivizuar cookies përmes opsioneve të shfletuesit tuaj individual. Për të ditur informacione më të hollësishme rreth menaxhimit të cookie-t me shfletues të veçantë të internetit, ato mund të gjenden në faqet përkatëse të shfletuesve.

Të Drejtat e Privatësisë së CCPA (Mos Shitni Informacionin Tim Personal)

Nën CCPA , midis të drejtave të tjera, konsumatorët e Kalifornisë kanë të drejtë:

Kërkoni që një biznesi që mbledh të dhënat personale të një konsumatori zbulon kategoritë dhe pjesët specifike të të dhënave personale që një biznes ka mbledhur për konsumatorët.

Kërkoni që një biznes të fshijë çdo të dhënë personale në lidhje me konsumatorin që një biznes ka mbledhur.

Kërkoni që një biznes që shet të dhënat personale të një konsumatori, jo të shesë të dhënat personale të konsumatorit.

Nëse bën një kërkesë, ne kemi një muaj për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave GDPR

Do të dëshironim për t'u siguruar që jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtën e mëposhtme:

E drejta për aksesi - Ju keni të drejtë të kërkoni kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t'ju paguajmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.

E drejta për korrigjim - Ju keni të drejtë të kërkoni që të korrigjojmë çdo informacion që ju mendoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni që ne të plotësojmë informacionin që ju mendoni se është i paplotë.

E drejta për fshirja - Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për kufizoni përpunimin - Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të kufizojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për objekt i përpunimit - Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për transportueshmëria e të dhënave - Ju keni të drejtë të kërkoni që të transferojmë të dhënat që kemi mbledhur në një organizatë tjetër, ose direkt tek ju, në kushte të caktuara.

Nëse bën një kërkesë, ne kemi një muaj për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Informacioni i Fëmijëve

Një pjesë tjetër e përparësia jonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, marrin pjesë në, dhe / ose monitorojnë dhe drejtojnë veprimtarinë e tyre në internet.

bebaime.al nuk mbledh me dije ndonjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ne ju inkurajojmë fuqimisht që të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hequr menjëherë ato informacion nga të dhënat tona.